Tilbage til BHS Ribe

Giant teleskoplæsser hos Juhl Træbyg


22-årige Benjamin Juhl præsenterede os for sin nye Giant GT5048.

Maskinen er kompakt og gør det nemt for mig at komme ind gennem smalle passager ved huse og haver.

- Benjamin Juhl

Juhl Træbyg beskæftiger sig primært med tømrerarbejde, tagkonstruktioner, overdækninger mm. Benjamin Juhl har valgt en Giant GT5048 og bruger den flittigt, til opgaver hos kunder, maskinen benyttes til at læsse byggematerialer op i en given højde, ellers anvendes maskinen primært til af og pålæsning af traileren til dagens gøremål.

 

Kompakte dimensioner 

Da Brdr. Holst Sørensen var forbi, fortalte Benjamin at han var overrasket over hvor langt den lille teleskoplæsser rent faktisk kunne række. Giant GT5018 kan række op til 4,8 meter. Med en kraftfuld løftekapacitet på op til 1900 kg.

 

Med maskinens kompakte dimensioner, kan den snildt komme ind gennem smalle passager ved huse, indkørsler og haver. GT5048 måler 1600 mm i bredden, 1970 mm i højden og har en længde på 3850 mm med skovl. Benjamin fortalte selv, at han ikke ville kunne udnytte en stor teleskoplæssers potentiale til sit formål. Her passer GT508 perfekt med sin kapacitet.

Let og præcis betjening 

Den lille teleskoplæsser kan med god samvittighed benyttes i kunders haver, uden at gøre skade på underlaget. Maskinens krabbestyring bidrager til, at der efterfølgende ikke kan ses spor fra maskinen. Desuden letter styringen arbejdsgangen, gør betjeningen mere præcis og øger manøvreringsmulighederne.

 

Benjamin tilføjer, at i forhold til andre maskiner som er knækstyret, så gør betjeningen af GT5048 maskinen mere stabil. Det oplever han særligt, når han bruger maskinen til læsseopgaver. Han oplever en mindre risiko for at maskinen tilter, som han tidligere har oplevet med knækstyrede køretøjer.

 

Benjamin har fået leveret sin Giant teleskoplæsser med Schäfferskifte, for at tilpasse maskinen til virksomhedens i forvejen erhvervede redskaber. Det er nemt at transporterer maskinen, idet den kan være på en maskintrailer desuden render den 25 km/t på vejen.

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S