Tilbage til BHS Ribe

Laser afretter gør arbejdet lettere & mere præcist.


Sørensen Byg ApS kører med GF Gordini Laser Grader 270P på deres Giant minilæsser.

Vi opnår høj præcision med den laser styrede afretter når vi etablerer sandpuder, og vi kan let beregne det fyld materiale der er nødvendigt.

- Kim Westphal, Sørensen Byg ApS

Præcisionsarbejdet kræver tålmodighed, noget Kim Westphal har masser af. Kim er ansat hos Sørensen Byg ApS, og har kørt med afretter i mere end 15 år, han er autoriseret kloakmester og arbejder primært med jord og kloak arbejde.

20 års erfaring

De mere end 25 ansatte i Sørensen Byg ApS beskæftiges med alt indenfor byggeri til især landbrug, etablering af stalde, plansiloer o. lign. Til industribranchen udfører de blandt andet lagerhaller, som den hal Sørensen Byg var i gang med i Løgumkloster, da Brdr. Holst Sørensen A/S var på besøg.

Præcision skaber overskud

I hallen skal der lægges beton, og Kim Westphal var i gang med at klargøre sandpuden hertil. Med den laserstyrede afretter, kan de afrette ned til +/- en cm., det gør beregningen af det nødvendige fyld materiale meget nøjagtigt.

”Jo mere præcist arbejde vi kan udføre, og når laget af beton kun varierer med en meget lille faktor, kan vi sikre en ensartet betontykkelse, kvalitet og mængden af materiale.”

- Kim Westphal,
Sørensen Byg ApS

Stærk og holdbar kvalitet

GF Gordini er italiensk og producerer en række forskellige maskiner til planering, afretning og jordflytning.

Den laserstyrede afretter LG 270P har monteret 2 hjul i front med 360° rotation, der gør den lettere at styre og mere stabil end andre modeller, en særlig fordel når der afrettes på store arealer og køres mange gange frem og tilbage med materiale.

”Level Grader 270P er stærkere og mere holdbar end jeg havde regnet med”.

- Kim Westphal,
Sørensen Byg ApS

LG 270P har en arbejdsbredde på 270 cm. og er udstyret med hydraulisk sideshift, for let at kunne flytte materialet fra side til side. Funktionen gør det let at få materialer helt ind til f.eks. vægge og ligeledes væk derfra igen.

Hos Sørensen Byg A/S er det deres Giant V6004T X-TRA der kører med den laser styrede afretter.

Afretterens funktion er blevet tilpasset arbejdsopgaverne hos entreprenørvirksomheden, for lettere at kunne lave fald til riste og afløb. Den ene sensor kan styres manuelt fra kabinen, for på den måde at kunne lave lokalt fald.

Se video fra Sørensen Byg ApS der er ved at klargøre sandpude i stor lagerhal i Løgumkloster. 

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S