Tilbage til BHS Ribe

Lav egenvægt og imponerende løftekapacitet


Et stenkast fra Øster Højst ved Løgumkloster ligger en lokal mælkeproducent. Han driver 265 malkekøer og 290 ha jord, hvor der sås majs, græs og lidt korn.


Han har haft bedriften i 25 år og har i dag 4 ansatte.
Jeg var noget forbavset over at Giant G2200 HD+ løfter 1650 kg. Ved den gamle minilæsser jeg havde, var det ikke problemfrit at løfte 1000 kg.

- Lokal Mælkeproducent

Et stenkast fra Øster Højst ved Løgumkloster ligger en lokal mælkeproducent. Han driver 265 malkekøer og 290 ha jord, hvor der sås majs, græs og lidt korn. Han har haft bedriften i 25 år og har i dag 4 ansatte. I efteråret 2019 købte mælkeproducenten en Giant G2200 HD+, og fortæller her om valget af maskinen:

”Jeg har nu skiftet til en Giant minilæsser, efter at have kørt med et konkurrerende mærke de sidste 18 år.”

Giant minilæsseren har mange opgaver på bedriften. Der skubbes foder ind i staldgangen og håndteres dybstrøelse. Har jeg et dyr som er tilskadekommet eller fået en sygdom, hjælper minilæsseren også med at støtte og transportere dyret mellem gårdens stalde. 

Når det kommer til løftekapaciteten på Giant, er den lokale mælkeproducent meget positivt overrasket:

”Jeg var noget forbavset over at Giant G2200 HD+ løfter 1650 kg. Ved den gamle minilæsser jeg havde, var det ikke problemfrit at løfte 1000 kg., selvom

 maskinen var i samme vægtklasse som Giant minilæsseren. I forhold til minilæsserens lave egenvægt på 2200 kg., er jeg imponeret over den ekstremt høje løftekapacitet. Jeg synes også, at jeg i Giant minilæsseren får en mere stabil maskine.”

Ved maskinkøbet hos Brdr. Holst Sørensen, knytter mælkeproducenten følgende kommentar:

”Maskinsælgeren reagerede med det samme, og var hurtig til at følge op med et tilbud til mig. Jeg havde specielle ønsker til maskinen, og det var derfor vigtigt for mig, at dialogen til sælgeren var god hele handlen igennem. Også efter købets afslutning. Det betyder meget for mig, at den samme sælger jeg køber maskinen ved, også er ham der leverer den på gården.”

Afslutningsvis tilføjes der:

”I forhold til konkurrenterne kom Brdr. Holst Sørensen med en skarp pris.
Når Giant minilæsseren så også har højere løftekapacitet, var det ikke svært at vælge Giant.”

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S