Tilbage til BHS Ribe

5 Giant minilæssere på Tiset Savværk


Per Sørensen er 3. ejer af Tiset savværk der blev etableret i slutningen af 1970’erne.


Sidste år blev der leveret 700 shelters, samt store mængder akacietræ, der er nogle af savværkets førende produkter.
Der er tale om et godt og robust produkt med mange muligheder og høj løftekapacitet.

- Tiset Savværk

Tiset savværk blev etableret i slutningen af 1970’erne. Per Sørensen er 3. ejer af savværket, som han overtog i 2010 med 5 ansatte. I dag er der 21 ansatte på savværket, der håndterer store mængder træ dagligt.
Sidste år blev der leveret 700 shelters, samt store mængder akacietræ, der er nogle af savværkets førende produkter. Savværket er også leveringsdygtige i hegn og hegnspæle, ligesom flagstænger er en fast del af den daglige produktion.

Til håndtering af materialer på savværket og til de mange læsseopgaver, er der inden for et år investeret i 5 Giant minilæssere. G5000 og G2500HD var de første to maskiner der blev leveret. Derefter fulgte leveringerne gradvist som behovet for minilæssere blev større.
Her fortæller direktør for Tiset Savværk, Per Sørensen, hvorfor valget faldt på Giant.

”Flere minilæssere var i spil hos os, vi endte med Giant. Der er tale om et godt og robust produkt med mange muligheder og høj løftekapacitet. Giant minilæssere har en lav kabine, som giver hurtig og nem indstigning for maskinføreren. Den gode plads i kabinen samt indretning af instrumenteringen, gør at Giant minilæssere nemt håndteres af de forskellige chauffører.

Giant har god læssehøjde, som er brugbar når vi skal læsse lastbiler. Vi oplever med den højere løftekapacitet at kunne læsse bilerne blot fra en side. Vedligeholdelsesomkostningerne er minimale på vores Giant. Brdr. Holst Sørensen er professionelle at handle med, og leverer god og hurtig service.”

Tiset savværk satser helhjertet på miljø og bæredygtige produkter med 100% FSC og PEFC-godkendelser.
På medarbejdersiden er der fokus på social ansvarlighed.

.

.

Nyheder fra Giant

Husk at følge os på facebook for mere information


Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S