Tilbage til BHS Ribe

2 nye Skid Steer modeller på larvebånd


Vi præsenterer 2 nye kompakte Skid Steer modeller på larvebånd. GS950T er udstyret med 25 hk og GS850T er med 20 hk dieselmotor. Maskinerne er de første på larvebånd fra Giant, de har standard 180 mm larvebånd GS950T kan også leveres med 230 mm larvebånd. 

 

Larvebåndsteknologi for Giant Skid Steer:

Maskinerne er udstyret med larvebånd i stedet for traditionelle hjul. Dette giver flere fordele, herunder forbedret trækkraft, stabilitet og fremragende manøvredygtighed på ujævnt terræn. Larvebåndene er fremstillet af slidstærkt materiale, der sikrer langvarig holdbarhed og ydeevne under selv de mest udfordrende forhold.

 

Fremragende ydeevne med de nye Skid Steer-modeller:

GS950T er drevet af en kraftfuld 25hk, Kubota-motor, med 3 cylindre, der leverer en imponerende styrke. Maskinen kan håndtere en bred vifte af opgaver, i mange forskellige sektorer, f.eks. hos byggeri, landbrug og entreprenør. Den avancerede hydrauliske styring gør det nemt at kontrollere maskinens bevægelser med præcision og lethed.

Giant GS950T har en imponerende løftekraft:

Med monteringen af larvebånd, har maskinens tyngdepunkt ændret sig, så trykket på jorden bliver bedre fordelt og minilæsseren bliver mere stabil. Løftekapaciteten er med larvebånd øget, GS950T har en løftekapacitet på 576 kg, med sin egenvægt på 1036 kg.

For mere information om de nye modeller, herunder priser, tilgængelige redskaber og optioner, kan der rettes henvendelse til din nærmeste Giant forhandler. 

Læs mere om modellerne

Find din nærmeste Giant forhandler

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S