Tilbage til BHS Ribe

Giant G2700E endnu en elektrisk minilæsser


Brdr. Holst Sørensen A/S præsenterer endnu en elektriske Giant Minilæsser.

Giant G2700E er den anden fuld elektriske minilæsser fra hollandske Giant.

Med endnu større løftehøjde og løftekapacitet, bliver den nye el minilæsser storebror til de andre G2200E-modeller.

Som sin lillebror har den nye model også Lithium-ion batteri, med mindre vedligeholdelse, længere levetid og hurtigere opladning end traditionelle blybatterier.

Giant G2700E Minilæsser

Modellen kombinerer endnu engang det bedste, fra begge verdener til en knækstyret læsser. G2700E vil også komme i den populære X-tra version som G2700E X-tra, med en tippelast på intet mindre end 2650 kg. Trækkraften er 12.500 N, og med de 3 kørestillinger vælges hastigheden mellem 0-5 / 0-12 / 0-20 km/t

Den emissionsfrie maskine er ideel til opgaver inden døre og på byggepladsen. Samtidig er den lydsvage driftsmotor, med til at give et bedre arbejdsmiljø.

Vi oplever fortsat en voksende efterspørgsel på elektriske maskiner. De første kunder har allerede prøvekørt den nye elektriske model.  Det glæder os derfor at kunne tilbyde endnu en elektrisk variant, med større kræfter til vores Giant forhandlere og lokale kunder.

De danske Giant Minilæsser forhandlere har stor interesse for den nye maskine, og der er allerede blevet aflagt ordre på modellen, der kan leveres efter sommerferien.

 

Nyheder fra Giant

Husk at følge os på facebook for mere information


Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S