Tilbage til BHS Ribe

Giants investering i elektriske maskiner giver resultater


Giant har allerede produceret 1000 elektriske minilæssere. Maskine nr. 1000 der allerede er slutsolgt af Brdr. Holst Sørensen A/S, som er ansvarlige for det danske og svenske marked. Virksomheden har været en loyal kunde hos Tobroco-Giant i mere end 20 år og den første eksportkunde hos Tobroco-Giant. Samarbejdet har resulteret i mere end 5000 solgte minilæssere. På grund af det særlige bånd mellem de to virksomheder, blev maskine nr. 1000 overdraget af direktør og ejer Toine Brock og hans kone Caroline Brock.

 

Fremtidsorienteret med 100% elektriske maskiner

Med den nuværende investering i elektriske maskiner, går begge virksomheder sammen mod en fremtid, hvor 100% elektrisk arbejde uden emissioner er et krav. På nuværende tidspunkt, er de kraftfulde maskiner i G2700-serien og G2200-serien allerede 100% elektrisk drevne. Og det er ikke alt. Tobroco-Giant er førende og innoverer løbende og reagerer hurtigt på markedets efterspørgsel. For nylig er en komplet serie på 24 komprimeringsmaskiner blevet tilføjet til sortimentet, med betydelig investering i elektrificering.

Samarbejdet med Honda Electric, har sikret at Tobroco-Giant som de første fik godkendelse til at sætte de elektriske stampere og jordlopper i produktion. Producenten har som mål at kunne tilbyde 100% elektriske variationer af alle modeller i fremtiden. Den elektriske minilæsser spænder vidt og kan bruges hele året rundt, blandt andet takket være de mere end 500 redskaber, der er tilgængelige til forskellige aktiviteter.

Copyright 2024 | Brdr. Holst Sørensen A/S